Вътрешната декорация на стени много често се извършва с помощта на декоративна боя или декоративна мазилка. Това се дължи на предимствата на използваните материали. Можете да нанасяте боя върху дървени плоскости, метал, фина шпакловка, стъкло, гипсокартон и др. (с предварителна подготовка на основата)

На българския пазар съществуват фирми с професионална принадлежност – ремонтни дейности, включващи боядисване, шпакловки. Работят с всякаква сложност – от дребни козметични ремонти до изключително сложен ремонт на апартамент или къща. Майсторите са професионалисти в довършителните работи с богат опит, те ще извършат: боядисване, работа с гипсова шпакловка с всякаква сложност, плочки, ВиК, електроинсталационни работи, всякакви подови настилки. Какво предлагат фирмите, които се занимават с тази дейност:

  • посещение на специалист за оценка на обекта и изготвяне на проект – безплатно;
  • по желание на клиента разработва се дизайнерски проект за ремонтиране на апартамент или отделна стая (баня, кухня, хол и др.),
  • съдействие при избора и закупуването на материали;
  • професионално почистване на помещения след ремонт, демонтажни работи,
  • извозване на боклука.

Какви са предимствата, ако наемете специализирана фирма?

Фирмена идеология

Дейността на фирмата се основава на японската система за непрекъснато усъвършенстване. Тази стратегия води от малки стъпки, до водещи непрекъснато подобрения. Системата за управление на бизнес процесите позволява значително да подобрят качеството на управление и контрол.

Комплексен ремонт на етапи

За клиенти, които не са готови да поръчат изпълнението на целия комплекс от довършителни работи, фирмите предлагат цялостен ремонт на апартамент с прекъсвания между етапите. По правило в такива ситуации се наемат отделни екипи и работният процес трябва да се контролира независимо. В този случай качеството на работа и нивото на отговорност на техните изпълнители почти винаги намаляват.

Договор и гаранции

Фирмите предоставят поне 5 години гаранция за извършения ремонт. Преди започване на ремонтните и довършителните работи се сключва подробен правен договор с прозрачен разчет и точни срокове. Договорът ви позволява да избегнете недоразумения в процеса на работа и гарантира липсата на скрити плащания.

Технологично качество

Осигурява се висококачествена работа на всички етапи от ремонта благодарение на професионалните служители, наличието и спазването на вътрешните разпоредби, както и стриктното спазване на строителните норми и правила. При ремонта майсторите поддържат чистота и ред: материалите се съхраняват правилно, без да се претрупва работното пространство.

Дистанционно управление

Предоставя се удобна схема за взаимодействие с клиенти, които нямат възможност да посещават и контролират работата лично. Дистанционното управление на процеса на довършване на апартамента включва използването на съвременни програми: Skype и други системи. Ежеседмично предоставяме фото отчети с описание на работата, онлайн видео от обекта.