slid1

Вътрешни ремонти – Къртене на под

Ако искате вашите ремонти да са наистина качествени доверете се на нас. Ние сме гаранция за качество, спазени срокове и изпипване на детайлите. Ние предлагаме къртене на мазилки, подове, балкони, стени и всичко, което е за къртене, за да направите вашия дом такъв, какъвто вие искате. Къртенето на фаянс, който вече не ни харесва е много сложна работа. Трябват ни много техника, помощници и усилия. Затова нашето предложение е ние да поемем тази работа, а вие да се върнете в ремонтирания си дом спокойни и сигурни.

Ние предлагаме работници, които ще изкъртят, извозят и изчистят всичко след къртенето. Те ще извършат дейностите по ремонта във вашия дом или в офиса ви.

Къртене на подовите настилки

  • 1-Това може да крие риск за вашето здраве. Летящите отломки от подовото къртене е много опасно.
  • 2 – Всяка фирма, която иска да я уважават, и която кърти различни подови настилки би трябвало да има необходимата, както и модерна техника. Ние разполагаме с такава.
  • 3 – Съвременните къртачни фирми, предлагат освен да къртят и да извозят събраните отпадъци след ремонта на вашия дом или офис. Ако решите да действате сами, само ще се сблъскате с проблемите и загубата на време да търсите подходящ транспорт или опаковъчен материал, или ловки работници, които наистина ще свършат работата, за която им се заплаща.
  • 4 – Всяко семейство, което е решило да кърти старите си плочки, трябва наистина да се замисли за резултата, който ще се получи след това. По тази причина ние ви предлагаме тази комплексна услуга.

Това бяха и част от причините, заради които да ни изберете пред това, да се пробвате сами да си свършите работата. Можете да погледнете и други наши съвети, които са публикувани в сайта. Ние се стараем освен да ви свършим работа при ремонта, да сме ви полезни и за други неща, които ви притесняват. Стараем се нашите клиенти да са доволни.