Ако ви предстои преместване в нов апартамент, планирате смяна на офиса и искате монтажът и демонтажът на мебелите да е бърз, просто се свържете с фирма и ще получите професионална помощ от опитни професионалисти. Служителите на фирмите с такава дейност имат богат опит в областта на монтажа и демонтажа на мебели, цялата работа се извършва с помощта на специални инструменти.

Монтаж, демонтаж на мебели се извършва от опитни специалисти. Те са в състояние да разглобят и сглобят всяка мебел, дори и да е сложна.

Организира се транспорт на мебели

Използват се висококачествени опаковки и превозни средства със сигурни крепежни елементи – това гарантира безопасността на транспортирането. Всяка фирма с такава дейност има автопарк с превозни средства с различна товароносимост, така че може да се транспортира всяка мебел.

Извършват товарене и разтоварване и повдигане на мебели.

Извършва се внимателно разтоварване на мебелите от колата и се преместват във вашия апартамент или офис, дори и сграда, където няма асансьор. Веднага след това специалистите се залавят с монтажа.

Специалистите използват набор от инструменти.

Служителите използват инструменти, благодарение на които можете бързо да разглобявате и сглобявате мебели след преместване, без да повредите нито един от крепежните елементи.

Фирмите работят в удобно за вас време

Специалистите могат да започнат работа по всяко удобно за вас време. Проявяват разбиране, когато трябва да разглобявате и сглобявате мебели вечер, през нощта и през почивните дни.

Гарантира се прозрачно ценообразуване

Независимо от производителя и цената на мебелите, техните размери и дизайнерски характеристики, се предлага единна ставка за работата на специалистите.

Предлагат се хамалски услуги

Не искате да губите време си – поверете цялата работа на хамалите. Демонтаж и монтаж на мебели след преместване е само малка част от услугите, които предоставят фирмите на клиентите си. Опаковане, транспортиране, подредба на мебелите, ще махнем опаковъчните материали и ще извършим монтажа на рафтове, телевизори, щори и други.

Сключва се договор за предоставяне на услуги

Договорът е допълнителна гаранция за безопасността на вашето имущество. При монтаж, демонтаж, транспортиране на мебели и извършване на други работи се носи пълна финансова отговорност.

Готовност за предоставяне на съхранение на мебели в склад

Услугата „складиране“, извършва се демонтаж и пакетиране на мебели за дългосрочно съхранение, етикетиране и доставка до склад с транспорт от фирмата, която изпълнява поръчката.