Екип от професионалисти

За да бъде една компания конкурентноспособна на пазара за строителни услуги, тя трябва не само да разполага с добри специалисти, които да гарантират отлично качество на своята работа, но и да предлага приемливи цени на своите клиенти.

Фирма СНЕЖИРОС- гр. София е една от фирмите, извършващи разрушителна дейност, в частност– къртене, разбиване, пробиване на отвори, рязане и др., които се славят с много добро професионално ниво на предлаганите услуги и най-добрите цени в бранша. Работниците на компанията извършват всички специфични видове услуги-къртене и разбиване на временни и постоянни постройки, къщи, гаражи, складове. Те без проблем разбиват стени, подове, тавани, зидове, основи, колони, покриви, огради, заграждения, режат и премахват арматура, метални греди и конструкции, стоманени изделия, пробиват дупки от всякакъв вид и размер. Те са в състояние да се справят и с най-сложни задачи на изключително трудни обекти. Бригадата на фирмата не само извършва в срок и качествено своята трудова дейност, но след приключване на разрушителните работи извозва всички строителни отпадъци- цимент, тухли, камъни, керемиди, дърво, на определените за тази цел места.

Едно от многото предимства на фирма МЕГА-УСЛУГИ ЕООД – гр. София е, че работи без посредник и затова реагира изключително бързо при приемане и договаряне на поръчката, а след това и при нейното изпълнение. Това я прави предпочитан и желан партньор и издига авторитета й на търсена просперираща компания в сферата на строителните услуги.