За вас от razbiva.com

Във фирма МЕГА-УСЛУГИ ЕООД сме натрупали достатъчно опит в строителните услуги и професионализъм в изпълнение на всички поръчки на нашите клиенти. Над 10 години с опит в бизнеса ние сме свикнали да се справяме с всякакви предизвикателства в трудната ни професия, но рискът и отговорността не ни плашат.

Нашата бригада разполага с квалифицирани специалисти, работили на едни от най- трудните обекти, утвърдили с успех отличното реноме на фирмата. С техния професионален подход към всяка една професионална поръчка , те са си извоювали безспорен авторитет!

Прилагане на огромна сила при къртене и разбиване, при събаряне и разрушаване на съоръжения от най- здрави строителни материали и най-стабилни сгради. Фирмата разполага с перфектни машини и съоръжения, последна дума на техническата мисъл в тази сфера.

Режем метали от всякакъв вид, справяме се с арматурно желязо, стомана, алуминий.

Прецизно и ловко изпълняваме пробиването на дупки, без да нанасяме излишни вреди на околните части. След приключване на разрушаващата ни дейност с прилагане на груба сила, ние доказваме, че сме перфектни чистачи и не оставяме следи от нашето присъствие на мястото на действие, като извозваме всички строителни отпадъци на определени специализирани сметища, без клиентите да имат грижа за това.

Поддържаме най- добрите цени в бранша, а точните, бързи и ефективни действия на нашите специалисти и максималната експедитивност, с която работят, гарантират на нашите клиенти, че техните изисквания ще бъдат удовлетворени на 100% от фирма МЕГА-УСЛУГИ ЕООД.

Брутална сила, съчетана с интелигентна мисъл- това е мотото на нашата фирма!