разбит бетон в софия

Извозване на строителни отпадъци

МЕГА-УСЛУГИ ЕООД е специализирана фирма за къртене в системата Кърти Чисти Извозва, която След приключване на разрушителната дейност, прибираме и почистваме от мястото на действие всички строителни отпадъци, които извозваме със собствен транспорт до специализирани сметища. След нас не остават никакви следи и замърсяване от всичко, което сме изкъртили, разбили, разрушили и унищожили. Теренът е почистен и готов за новото строителство или ремонтни дейности.

Ако се интересувате от изхвърляне и извозване на строителни отпадъци, тогава защо да не се свържете с нашата фирма, която извършва бързо разчистване на територията (независимо дали е строителна площадка, промишлено съоръжение и др.) и премахва натрупаните отпадъци.

разбит бетон в софияВ случай, че решите да поръчате извозване на строителни отпадъци в нашата фирма, нашите специалисти, въз основа на вашата ситуация, ще изберат най-оптималният вариант. Например, ако се интересувате от извозването на строителни отпадъци, които надвишават 1,5 тона, тогава е по-добре да се избере газела за нейното транспортиране. Такива превозни средства са много удобни за извозване на боклука, който се е образувал след ремонти в апартаменти или селски къщи.

Ако се разполагате с по-голям обем боклук, ще трябва да използва превозно средство, което има много висока товароносимост (4 тона). Поръчки за такъв транспорт се изисква при работа по изграждането на частни къщи или по време на тяхното изпълнение.

Контейнерите със специално Ви позволяват веднага да изхвърлите отпадъците. За удобство на неговото зареждане са създадени специални люлеещи се врати, които позволяват много бързо тяхното зареждане. Такъв контейнер може да служи като място за обезвреждане и съхранение на твърди отпадъци.

Извозване на строителните отпадъци

Защо е по-добре да се обърнете към фирма за услуги като събаряне и извозване на строителни отпадъци?

Първо, те са в състояние бързо да отговорят на нуждите на клиента и своевременно да освободят обекта от отпадъците (например на строителна площадка или в предприятие), което позволява строителните или производствените работи да се извършват със същото темпо и със същия интензитет.

Второ, ако клиентът извършва ремонтни или строителни работи, тогава бързото извозване на боклука в обекта избягва проблеми с държавните контролни органи, които често посещават строителни обекти.