Къртене и разбиване

Фирма МЕГА-УСЛУГИ ЕООД е компания с предмет на дейност- къртене, разбиване, разрушаване, пробиване на всякакъв вид дупки и отверстия, рязане на метал, стоманени изделия, алуминий и други изделия с голяма твърдост и здравина. Професионализмът на нашия екип от специалисти се доказва ежедневно при изпълнение на най- сложни поръчки от най- взискателните ни клиенти, които след ползване на нашите услуги редовно разчитат на фирма СНЕЖИРОС.

Къртенето, разбиването и пробиването не са проблем за къртачната бригада, защото тя разполага с най- съвременно оборудване на технически съоръжения, които ни помагат да се справим и с най- твърдите каменни зидове, и с най- дебелите железобетонни стени на труднодостъпни места, като се справяме блестящо със задачи, които изглеждат невъзможни.

Прецизността на нашата работа е едно от най-важните качества на дейността ни, а процентът на ефективност е много висок. Къртим, разбиваме, разрушаваме, режем, пробиваме без никакъв проблем!

Ние работим без посредници, което гарантира бърза реакция при приемане и извършване на поръчката, независимо от мястото и времето на изпълнение.

фирмата предлага атрактивни цени за извършените услуги, които са напълно адекватни на високото качество на извършената от нашия екип работа.

Можете да се свържете с нас по всяко удобно за вас време!

След перфектно свършената работа, можете да бъдете сигурни, че ще намерите строителната площадка на нашата дейност старателно почистена, а всички строителни отпадъци – извозени на съответното за тази цел място.

Ние сме вашият разумен избор – не се колебайте!