Защо е необходимо да се кърти подпрозореца?

Очите на нашата къща или апартамент са прозорците. Днес се заменят старите прозоречни конструкции с нови – металопластика. При смяна на стар прозорец е задължително да се изкърти перваза. Това е доста трудна работа, по-добре е да я поверите на професионалистите, а не да я правите сами или да помолите съсед за помощ. Специалист с много практика и технически познания ще ви помогне да свършите работата прецизно и за кратко време.

Технологията за къртене на дървен перваз на прозореца е най-простата: трябва да го изрежете на различни места и след това да изкъртите с помощта на лост или друг инструмент.

Често собствениците искат да премахнат первазите от бетон в апартамента, дори и да са добре запазени. Професионалистите ще ги разглобят безпроблемно с помощта на чук или лост. Те са оборудване със специални инструменти, които не се срещат във всеки дом, така че най-добрият изход е да направите поръчка, като се обадите на фирма с такава дейност.

Ако собствениците решат да поставят нов прозорец, ще трябва да се изкърти стария. Когато не се отстрани, могат да се появят празнини между перваза на прозореца и новата рамка. Пукнатините не могат да бъдат избегнати, дори ако се използва специална смес и мрежа. Ето защо е по-добре да не поемате рискове и да промените този елемент от структурата на прозореца.

Первазът на прозореца може лесно да бъде изкъртен, ако истински специалисти се заемат с работата. Всичко се извършва бързо и професионално, няма да бъдат повредени прозорците, когато се извършват тези действия.

След като се приключи с къртенето на подпрозореца, веднага се събират всички остатъци, които остават след извършената работа. Отпадъците ще бъдат натоварени на автомобили и извозени на специализирано депо.

Ако имате планове да демонтирате перваза на прозореца, моля, свържете се с лицензирана фирма. Майстор от фирмата ще дойде на място във вашия дом, за да огледа конструкцията, ако е необходимо, ще премахне перваза от стената, без да повреди прозореца – ако няма да го сменяте в момента.

Радиаторът, който е под перваза на прозореца, също няма да бъдат повредени. След демонтирането на перваза на прозореца подовото покритие в близост до прозореца ще остане здраво. Специалистите знаят, как да боравят с такива структури.

Специализираните фирми предлагат, достъпни цени за къртене на подпрозорци, отстъпките и промоциите могат да помогнат за намаляване от цената на услугата. Фирмите приемат заявки по всяко време, диспечерът ще запише вашето обаждане, а майсторът ще извърши работата на високо ниво.