Кърти замаска

Професионална кирма за къртене РАЗБИВА.КОМ кърти замаска по всеки обект, независимо дали става дума за ново или старо строителство.

Къртене на замаска е услуга, за която трябва добра подготовка. Не бива да се нарушава цялостта на мястото по къртене, както и да се нанасят допълнителни вреди чрез къртене. Обикновено къртенето на замаска се прилага най-често при смяната на тръби и като цяло при работа, която касае разрушаване на тънкия слой от замаска.

Персоналът на РАЗБИВА.КОМ кърти замаска ефективно и качествено, без излишно забавяне или нанасяне на допълнителни щети. За тази цел се използват доказани професионални инструменти и машини. След къртене на замаската фирмата може да почисти мястото от получения боклук и строителни отпадъци, както и да ги извози до сметище. Това ще означава, че трябва да изберете пълен пакет от къртене, почистване и извозване, при което ще получите допълнително отстъпка от цената.

Цената за къртене на замаска се определя от дебелината на замаската, която трябва да се откърти, и в зависимост от квадратурата на мястото.