Кърти тухла

Къртенето на тухла е основна услуга в бранша Кърти Чисти Извозва. Най-често в България се налага да се кърти тухла и панел, поради естеството на строителството у нас.

Да се кърти тухла не е много лесно с оглед трудоемкостта на задачата. Задължително хората, които къртят трябва да внимават при тази задача, защото тя може да се окаже много опасна за здравето им и да нанесе големи последици по тялото на човек. Основният вид тухла, която се кърти, е червената тип “четворка”, но към услугата спадат и всички останали разреди и видове тухли.

Професионална къртачна фирма не може да си позволи да откаже ангажимент заради естеството и трудността на същия. Ако това се случи или екипа, който пристигне на място да кърти, не разполагат с достатъчно инструменти и машини за къртене, то по-добре потърсете друга фирма и прекратете взаимоотношенията с тази.

Цената за къртене на тухла при нас е една от най-ниските, варира според сезона и сложността на къртене. Моля, свържете се с нас за най-точна и изгодна оферта за къртене на тухли.