Входът или входната врата е визитната картичка на дома, апартамента. Състоянието на тази зона влияе на вашето настроение и здраве: хубаво е да влезете в чисти и добре поддържани помещения, където няма следи от прах или мръсотия. Освен това всичко, което не е премахнато по стълбите, се вкарва в апартамента. Там, където входната врата се почиства редовно и старателно, самите жители започват да поддържат по-добър ред.

Почистването на входа в жилищна сграда е важна и отговорна работа, необходима за поддържане чистотата в целия жилищен комплекс. Почистването на входове включва редовно измиване на пода, стените, прозорците, отстраняване на отпадъци, както и грижа за растенията и извършване на общо почистване при наличие на силно замърсяване. Висококачественото почистване е особено важно, ако жилищната сграда има улей за боклук.

Почистването ви гарантира липсата на отломки, прах, паяжини, миризми, чистотата на стените, парапетите и входната врата, измити прозорци, подове и чист асансьор.

Какви са основните стандарти при почистване на входове?

Списъкът със задълженията за почистване на помещения, включени в общата собственост на жителите, включва:

  • сухо и мокро почистване;
  • мокра обработка на всички повърхности, включително первази и парапети;
  • измиване на прозорци и стъклопакети;
  • дезинфекция на стоманени и пластмасови решетки и оборудване от замърсяване;
  • извършване на дератизация (унищожаване на гризачи), дезинсекция (унищожаване на насекоми) и дезинфекция.

Фирмите, които се занимават с тази дейност са длъжни да осигурят регулирано санитарно състояние на входовете, своевременно проветряване на помещенията на всички етажи.

Професионалистите внимателно отстраняват всички замърсители на територията. Притежават всички инструменти и специално оборудване. Използват се препарати отговарящи на европейските стандарти за качество. Имат неутрален мирис, не дразнят лигавиците и напълно унищожават бактериите. В същото време извършват работата в съответствие със санитарните и епидемиологичните изисквания.

Свързването с професионална фирма за почистване е най-доброто решение за вашите проблеми с почистването на входа. Мениджърите по почистване ще препоръчат подходящата за вас работа по почистване на достъпна цена.

Извършва се професионално почистване на входове на жилищен блок както постоянно, така и еднократно.

Персоналът се състои от квалифицирани служители с богат опит в почистването на различни помещения.

Използва се професионално оборудване, инвентар, съвременни екологични препарати.

Извършваме висококачествена работа в кратки срокове и на разумни цени.

Фирмата поставя график за почистване на входа

Тази информация трябва да се постави във всеки ход на видимо място.

Собствениците на жилища имат право да определят индивидуален график за почистване от фирмата, която е поела тази дейност.