„Чистота и ред“ – това е вашата добре поддържана територия, прилежаща към жилищна сграда. Тя създава вашия положителен имидж на добър собственик. Вероятно имате вила – просто се нуждаете от нашата помощ за възстановяване реда в околността. Професионалистите ще помогнат за почистване на запустели терени и дворове:

Екипът има практически умения и опит, работи за резултата: нищо не трябва да остава след нас.

Тайната на високото качество е интегриран подход към всяка задача. Добрата репутация е ключът към нашия успех.

Добре оборудвани и опитни специалисти ще извършат цялата гама от необходими работи бързо и без допълнителни разходи за вас.

Какво включва почистването на запустели терени и дворове?

Почистването на градинската площ включва косене на трева, изрязване на стари и счупени дървета, изсичане на храсти, събиране на трева и зеленина. В процеса е възможно също така да се изкореняват пънове, да се изравняват и премахват пръст и глина. В същото време не се изисква електричество, цялата работа се извършва с бензинов инструмент. Случва се на мястото да има стари сгради – къщи, навеси, разклатени бани. Демонтирането на дървени сгради е възможно едновременно с почистването, но цената се изчислява въз основа на количеството боклук.

Ако сте закупили ново парче млада гора и се нуждаете от разчистване за строителство, ще трябва да извършите изсичане на дървета, премахване на пънове, косене и събиране на боклука. За един работен ден бригадата може да премахне 10 акра площ, която е затрупана или обрасла с растителност.

В повечето случаи фирми организират сметосъбирането в контейнери с различни размери. На парцели до 6 дка е оптимален бункер с размер 8 m3. За по-голяма площ е препоръчително веднага да поръчате контейнер от 10 или 20 m3. Това е по-изгодно от няколко малки и е по-удобно при зареждане.

Почистването на такива площи технически не е труден процес, но изисква много физически усилия. За това фирма, занимаваща се с това ще почисти запустелите терени и дворове. Изпълнителите притежават пълен набор от инструменти.