Почистване на мазета

Почистване на мазета и тавански помещения

Всеки път когато слезем в мазето или се качим на тавана се чувстваме сякаш сме попаднали в някакъв лабиринт, заобиколен от боклуци и ненужни вещи. Лутаме се с часове, докато най-накрая открием това, което търсим (ако изобщо го открием, разбира се).

Минава ви през ума, че трябва да се въведе ред в този безпорядък, но постоянно отлагате основното почистване, защото изисква време и средства.

За да не си причинявате неудобство по почистването на мазето и тавана, трябва просто да наемете фирма „кърти, чисти и извозва“ и след един ден ще разполагате с много по-просторно, подредено и функционално мазе и таван.

Цените за почистване на мазета и тавански помещения са достъпни и възможни.

Провеждаме безплатна консултация!

Защо е необходимо поддържането на мазето и таванското помещение чисто?

Влагата е често срещана в мазета: неизбежно ще се образува, ако забравите за своевременното почистване и дезинфекцията му. Високата влажност в мазето е по-голям проблем, отколкото изглежда на жителите, които предпочитат да игнорират състоянието на тази част от къщата. Влагата е източник на алергии, заболявания и други патологии, които скоро възникват сред жителите на къщата.

Таванското помещение е същият проблем като мазето. Ако в мазето се натрупва влага, тогава на тавана – прах, който при големи количества ще представлява сериозна заплаха за дихателната система на човека. В допълнение към всичко, таванските помещения стават местообитания за птици и животни, преносители на опасни болести.

Най-сигурният начин да запазите здравето си е да се обърнете за помощ към професионалистите на фирма МЕГА-УСЛУГИ ЕООД, защото е невъзможно да направите това сами, без да имате необходимите умения и специалното оборудване. Имат богат опит и успяват да намерят решение на всеки проблем и благодарение на техника и ефективни почистващи препарати бързо премахват замърсяванията с всякаква сложност.

Какво включва почистването на мазето?

В процеса на почистване на мазето нашите специалисти изпълняват следните работи:

  • Премахване на мръсотия и соли от стени и подове;
  • Събиране и извозване на боклука;
  • Дезинфекция;
  • Отстраняване на следи от повредени канализационни тръби.
  • При почистване на тавански помещения се извършва следната работа:
  • Обезпрашаване на всички повърхности;
  • Премахване на животински изпражнения;
  • Събиране на боклука;
  • Дезинфекция.