chistim

5 съвета при ремонт на вашия дом

Да имаш собствен дом, това е нещо което почти всеки се стреми да направи, но малцина осъзнават, колко труд и работа може да бъде , притежаването на дом. Това натоварване може да се удвои, ако решите да го ремонтирате и модернизирате. Причините за обновяването се различават, някои собственици просто искат да освежат стаите и да направят жилището по-обитаемо, други ще планират ремонт, за да улеснят продажбата на имота и да увеличат стойността му. Без значение защо планирате да направите ремонт, тук ще ви дадем пет полезни съвета при ремонт.

Подготовка

Преди да започнете ремонт на дома, трябва да имате ясен план за това, което искате да постигнете и как ще бъде завършено. Можете да изберете да направите ремонта сами, но това изисква много работа и се препоръчва само ако сте наистина компетентни. Наемането на строители и квалифициран търговец обикновено води до по-добро качество на завършването, така че винаги си струва да инвестирате в тези услуги. Преди да изберете строител, който да работи върху Вашия имот, проучете работата му.

Добавяне на стойност

Има толкова много различни варианти за ремонт на имот : може да модернизирате баните, кухнята или просто да боядисате. Но когато става дума за добавяне на стойност, някои промени ще струват много повече, отколкото си струва да вложите. Проучване на Националната асоциация на недвижимите агенти установи, че добавянето на пространство е ключът към увеличаване на стойността. Едно таванско преобразуване може да добави 10% към стойността на вашия дом, но може да струва до 40 000 лири за завършване. За сравнение, нова кухня може да добави 5% към вашите домове, но трябва да струва около 8000 лева. Изборът на правилните проекти е ключът към добавяне на стойност към вашия дом.

Енергийна ефективност

През последните няколко години се наблюдава нарастваща тенденция за енергийно ефективни ремонти. Те не само ще добавят стойност към вашия дом, но също така могат да намалят разходите в дългосрочен план и да създадат по-добра жизнена среда. Промяната на прозорците с двоен стъклопакет, добавянето на изолация и преминаването към енергийно ефективни отоплителни системи ще създаде дом, който по-добре ще запази топлината и ще доведе до икономия на сметката ви за енергия. Всеки път, когато планирате ремонт, уверете се, че се опитвате и коригирате възможно най-много от тези промени.

Декорация

Планирането на това как искате да изглежда дома ви след ремонта е ключът и си заслужава внимателно да проучите стила на интериорния дизайн, за да сте сигурни, че ще постигнете завършен вид, който ви подхожда. Решаването на ранната цветова палитра ще направи много по-лесно пазаруването за обзавеждане. Опитайте да разгледате уеб сайтове като Pinterest за вдъхновение. Ако вашето обновяване е за препродажба, уверете се, че сте избрали неутрални цветове, които ще се харесат на потенциалните нови собственици.

Изчистване на ненужното

С течение на времето ние всички оставаме размерът на бъркотията в домовете ни да се увеличава, но това не само създава тесни условия на живот, но също така може да намали стойността на вашия дом. Помислете за наемането на фирма за извозване на отпадъци, ако имате много боклуци, тъй като това е най-лесният и евтин вариант. Нашите услуги за изчакване и натоварване предлагат удобно за вас време за събиране на отпадъци и нашата флота ни дава приспособимостта да предлагаме тази услуга на всеки собственик на жилище. Тази услуга може да се използва и за почистване на отпадъците, създадени от ремонтните работи , както и за извозване на отпадъци.

Защо да ни наемете за почистването и извозването на отпадъците ви?

Нашият опитен екип за извозване на отпадъци е на разположение за почистване и извозване на всички ваши битови и строителни отпадъци под всякаква форма. Гарантираме , че ще изхвърлим и рециклираме всичките ви отпадъци по най-икономичния и екологичен начин.

Можем да предложим услугите си още същия ден на позвъняване или на следващия ден по ваша молба, ако имате нужда от по-спешно отстраняване на боклука. Нашите експертни услуги идват на цена, която е изключително конкурентна на пазара, като ние сме горди да ви предложим най-доброто обслужване на клиенти наоколо. Ние работим много изгодно и предлагаме нашите услуги по къртене , чистене и извозване в удобно за вас време и дата, тъй като разбираме, че сте заети и ние можем да отговорим на вашите нужди.

Ние сме регистрирана фирма за кърти чисти извозва, за да можете да се чувствате уверени, че всичко, което извозваме, ще бъде изхвърлено по правилен и екологичен начин.

Така че, ако имате нужда вашите строителни и битови отпадъци да бъдат изчистени бързо и ефективно, обадете ни се днес или направете онлайн резервация за безплатна оферта, която не е задължителна. Ние сме тук, за да помогнем и щастливо ще отговорим на вашите въпроси.